Sexrådgivning

Vad innebär sexrådgivning?

När man ska reda ut problem inom sex och samlevnad, så är det viktigt att poängtera att alla är olika, alla har olika behov, önskningar och krav. Sexrådgivning kan ge en person som bara behöver fråga några frågor att bli helt nöjd. En annan kanske behöver träffa mig flera gånger för att lösa ett problem som kanske verkar litet för en annan, men kan betyda himmel och jord för den första.

Det är viktigt att lära känna sig själv och sin kropp. Att veta vad man går igång på, och hur man kan få orgasm genom detta. Orgasmen kan vara en av de viktigtaste detaljerna i varje människas sexuella liv, men ibland är den mindre viktig, men bara ibland.

I sexrådgivning ger jag dig chansen att förklara ditt bekymmer och sedan kommer jag med alternativ och tips på hur du kan ändra, förändra eller förbättra er. Allt ifrån sjukdomar som har ställt till det, erektions problem, sexuellt våld till sexualitet.

Om du är homosexuell, bisexuell eller transsexuell spelar ingen roll, för sexrådgivning ges till alla, det spelar ingen roll vem du är, vad du är eller hur du vill bli sedd.